Domein De Vesten

Domein De Vesten staat garant voor een onvergetelijke momenten. Het domein in Laakdal biedt zalen aan voor feesten en evenementen in alle vormen en maten, zowel voor B2C als B2B. Met een aanbod van 14 zalen, verschillende suites, een casco expo-ruimte en een Thais restaurant on site, is De Vesten een monument in de regio.

De Ondernemersfabriek is al meer dan 5 jaar de full service partner van De Vesten. Lees hieronder een greep uit onze samenwerkingen.

In't kort

Wie

Domein De Vesten, een eventlocatie in Laakdal die zowel B2B- als B2C-ervaringen aanbiedt. Er zijn verschillende zalen en suites, een zeer grote expo-ruimte en op het domein bevindt zich Tiw Thai, een thais restaurant. Daarnaast zetten ze actief in op verschillende take-away opties en helpen ze je graag bij het organiseren van jouw feest of evenement.

Wat

Opstellen jaarkalender, strategische begeleiding, content marketing, sociale media beheer, ontwerp visuele dragers, campagnes voor eigen events.

Opstellen jaarkalender

De kalender van De Vesten is elk jaar stevig gevuld. Naast de vaste evenementen zoals Valentijn, moederdag,… brainstormen we ook samen over nieuwe concepten, events en manieren om het verhaal van De Vesten naar de doelgroepen te vertalen.

Ook wanneer corona de kop opstak organiseerde De Vesten covid-safe evenementen. Het pop-up restaurant “Bar Dakar” was in de zomer van 2021 een knap staaltje ondernemerschap. Voor al deze evenementen stonden wij De Vesten bij als full-service marketing partner.

Bar Dakar: covid-safe pop-up restaurant

De corona crisis had een grote impact op een eventlocatie zoals Domein De Vesten. Hun ondernemingszin bleef echter erg groot en ze sprongen creatief om met de maatregelen. In de zomer van 2021 werd Bar Dakar opgericht: een covid-safe pop-up restaurant in de exporuimte van De Vesten.

De Ondernemersfabriek nam de uitwerking van alle visuele aspecten voor zich. We zetten campagnes op, on -en offline, en creëerden een etiket voor hun exclusieve Dakar gin.

Social media- en content marketing

Een domein met 1001 mogelijkheden. De opties bij De Vesten zijn oneindig. Om dit verhaal over te brengen naar bezoekers, wordt er actief ingezet op sociale media en andere vormen van marketing zoals nieuwsbrieven.

De Ondernemersfabriek verzorgt een consistente en lange-termijn planning die het verhaal van De Vesten vertelt.

Uitwerking DJ Vestival

Na succesvolle afterworks in het verleden, deed De Vesten beroep op De Ondernemersfabriek om een nieuw concept uit te werken. Wij kwamen op de proppen met alle visuals voor het fameuze DJ Vestival, een afterwork met de bekendste dj’s van de Kempen. Het werd een memorabele avond met meer dan 600 feestvierders.

Meer zoals dit

Strategie

Bato Bouwmarkt

Bato Bouwmarkt in Arendonk staat garant voor kwalitatief materiaal, een persoonlijke aanpak, en professioneel advies. Ze denken mee met hun klanten, en helpen met de keuze van de juiste bouwmaterialen.

Strategie

New

Je thuis gaat verder dan je huis. En dit weet NEW ook. NEW is een residentiële projectontwikkelaar uit Antwerpen met 5 werknemers en projecten verspreid over heel Vlaanderen.