Spread the word

Marketing kennis overdragen is een belangrijke doelstelling voor De Ondernemersfabriek. Aan ondernemers maar ook aan bedrijven, verenigingen, hogescholen en universiteiten. Door lezingen, workshops en andere vormen van community engagement, geeft De Ondernemersfabriek deelnemers de nodige marketing inspiratie die aanspoort om hun kennis- of aanpak onder handen te nemen.

Gastspreker voor bedrijven en verenigingen

De Ondernemersfabriek treedt geregeld op als gastspreker in workshops en conferenties om mensen en bedrijven te inspireren hun eigen marketingverhaal aan te gaan. 

Zo werkten we reeds samen met Puur Ondernemen, waar we een tweedaags ‘Marketing Essentials’ programma begeleiden. Ook bij Acerta en Business & More kwamen we al geregeld over de vloer om onze marketing kennis te delen. De Ondernemersfabriek werkt ook regelmatig structureel samen met regionale afdelingen van het Vlaams Netwerk van Ondernemingen (Voka). 

Geïnteresseerd in een workshop of gastlezing door De Ondernemersfabriek. Neem contact op voor meer informatie. 

Plato peter

De Ondernemersfabriek is Plato peter bij Voka. Naast een maandelijkse Plato Sessie waarin knowhow en kennis worden uitgewisseld met andere ondernemers, begeleidt een plato peter ook andere KMO’s om de beste versie van zichzelf te worden. Zo leren we zelf continu bij van anderen maar kunnen we onze kennis ook delen. Samen-en netwerking helpt iedereen vooruit!

Educatief engagement voor hogeschool en universiteit

Constant bijleren is enorm belangrijk voor De Ondernemersfabriek. Niet alleen volgen onze werknemers geregeld bijscholingen en opleidingen om mee te blijven met alle nieuwigheden in de marketingwereld, we dragen onze kennis ook graag over aan anderen. Dit zowel in een bedrijfsomgeving als in een schoolomgeving. De Ondernemersfabriek werkt enthousiast mee aan allerhande marketing-georiënteerde projecten aan de hogeschool of universiteiten of treedt op als gastspreker tijdens colleges. 

Neem contact op met De Ondernemersfabriek voor meer informatie over gastcolleges en projecten. 

Stages

Hou je van koffie maken, documenten klasseren en de planten water geven? Jammer, dan ben je bij De Ondernemersfabriek aan het foute adres.

Wanneer je stage loopt bij ons, kom je terecht in een open bedrijfscultuur waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en dus ook échte ervaring op doet. Je maakt actief deel uit van het team en draait mee in boeiende projecten. Na afloop van jouw stage is jouw marketing rugzak stevig bijgevuld en heb je een eerste referentie voor op je cv. En een heleboel leuke herinneringen :-).

Enthousiast? Neem zeker een kijkje bij onze vacatures om onze stageplaatsen te bekijken.