Marketing agency voor KMO’s

De Ondernemersfabriek is een marketing agency dat KMO’s helpt met relevante marketing. Het bedenken en uitvoeren van communicatie campagnes is echt ons ding. We realiseerden de voorbije jaren reeds een mooi portfolio van projecten in diverse markten. Klein of middelgroot bedrijf? Bij De Ondernemersfabriek is je communicatie altijd on point. 

Waarom een marketing agency inschakelen?

Je marketing strategisch en creatief benaderen
De Ondernemersfabriek is een strategisch en creatief marketing agency. Om resultaatgerichte campagnes uit te rollen is het noodzakelijk om samen een aantal strategische elementen in kaart te brengen. Wat zijn bijvoorbeeld je doelstellingen, wie wil je bereiken, welke actie moet je doelgroep nemen? Van daaruit gaan we creatief aan de slag om je bedrijf in de kijker te plaatsen via de juiste kanalen.
Analyseren, plannen, uitvoeren en optimaliseren
Als marketingbureau luisteren we eerst naar je uitdagingen. We maken een doordacht marketingplan waarin we je marketing afstemmen op je doelgroepen. Daarna rollen we je marketing campagnes uit op alle relevante kanalen. We volgen de resultaten op en sturen op regelmatige basis bij. 
Het ideale marketing agency om je campagnes en acties te realiseren
De Ondernemersfabriek positioneert zich als een betrokken en geëngageerde partner zo dicht mogelijk bij jouw bedrijf. Alsof het voor onszelf zou zijn. We vieren met je mee als het goed gaat maar zitten even graag mee rond de tafel op moeilijke momenten. Dat is het minste wat je van je marketingpartner mag verwachten.

De mogenlijkheden voor jouw marketing bespreken?

Plan een vrijblijvende brainstorm van 90 tot 120 minuten in ons marketing agency te Heist-op-den-Berg of bij jou op locatie.

What's in it for you?

Ik word liefst gebeld

Waarom klanten graag met De ondernemersfabriek werken

Complexe zaken eenvoudig maken

We zijn believers van eenvoud. Je marketingvraagstuk vertalen naar eenvoudige, behapbare concepten is echt ons ding. In een complexe wereld maken we met eenvoudige acties en campagnes het verschil.

Relevante acties en campagnes

Bij alles wat we ondernemen om je bedrijf in de kijker te zetten stellen we de vraag of het voldoende relevant is voor je doelgroep. We doen wat essentieel is en bijdraagt aan je uiteindelijke doelstellingen. 

Lange termijn in vertrouwen

Ben je op zoek naar een echte marketingpartner in plaats van een leverancier van marketingdiensten? Dan ben je bij De Ondernemersfabriek aan het juiste adres. We starten elk project op met een focus op een lange termijn samenwerking. We zijn dan ook trots op de relaties en partnerships die we opgebouwd hebben.

Betrokken en geëngageerd

Je kan rekenen op maximaal engagement en om je project te laten slagen. Het team van De Ondernemersfabriek leeft zich maximaal in in je bedrijf. We staan er op topmomenten om samen met jou te vieren maar ook op moeilijke momenten kan je op ons rekenen om op zoek te gaan naar oplossingen. 

Wat mensen over ons zeggen

Tom Bax - BATO Bouwmarkt
Jef heeft ons in de juiste richting gestuurd met een goed plan van aanpak. Hij gaat heel praktisch te werk en daarom vertrouwen we de volledige uitvoering aan hem toe. Door regelmatig overleg bij ons op het bedrijf kunnen we kort op de bal spelen.
Anneke Crauwels - Design studio
Bedankt Jef voor de verbluffende marketingstrategie, de toffe gesprekken en de last minute SOS-reddingen!
Pieter Vanloock - UPI Bags
Jef gaat voor een persoonlijke aanpak, is meedenkend en luisterde goed naar onze noden. In tegenstelling tot vorige partners analyseerde hij eerst gronding ons bedrijf en onze sector alvorens met creatieve ideeën tot een origineel en duidelijk plan te komen. Door zijn goede opvolging hebben we eindelijk de prachtige website en originele marketingcampagnes waar we erg fier op zijn.
Stijn Dirken - SD Schrijnwerkerij
Jef heeft ons bedrijf mee naar een hoger niveau getild. Een ondernemer die de markt goed kent en weet waar hij mee bezig is. Alles gebeurt heel persoonlijk en volgens de afgesproken deadline.
Ronny Vandenbergh - Domein De Vesten
​Jef is positief en gedreven. Hij neemt initiatief, denkt met ons mee, schept overzicht en gaat planmatig te werk. Hij is in staat om onze noden te vertalen naar zijn team om deze samen om te zetten in resultaten.
Pieter Goossens - Sani Complete
Jef zijn positieve, persoonlijke aanpak en het aanvoelen van mensen zorgen er voor dat je krijgt wat je verwacht. Onze marketing werd een persoonlijk verhaal, op ons tempo en volgens onze noden.