Online marketing

Online marketing, what’s in a name. De term zegt het eigenlijk al maar online marketing duidt op alle online (marketing) activiteiten van jouw bedrijf. Dankzij jouw online aanwezigheid val je op en wordt je gezien door toekomstige klanten. Online marketing vormt dus een belangrijk onderdeel van jouw algemene marketing strategie.

Bovendien is online marketing

  • Haalbaar voor elke KMO
  • Een uitstekende kans voor meer visibiliteit
  • Enorm veelzijdig

Een budget-proof marketing strategie

In tegenstelling tot wat je misschien denkt, hoeft online marketing helemaal niet duur of moeilijk te zijn. Een klein budget kan al tot mooie resultaten voor jouw bedrijf leiden. Bovendien is het erg laagdrempelig en gemakkelijk in gebruik. Er zijn verschillende mogelijkheden om je bedrijf online te positioneren. De Ondernemersfabriek helpt je de geschikte kanalen te kiezen voor jouw online marketing strategie. 

Online marketing voor kleine en middelgrote bedrijven

Een online marketingstrategie is ook voor lokale en kleine bedrijven een enorm slimme zet. Potentiële klanten gebruiken zoekmachines steeds vaker om lokale zoektermen zoals “fietsenwinkel in de buurt” of “maatkasten Herentals” te raadplegen. Jouw online aanwezigheid zorgt ervoor dat jouw bedrijf gevonden kan worden door potentiële klanten in de buurt. Jouw zaak komt bovenaan de zoekmachines terecht dankzij het correct en effectief inzetten van Search Engine Optimasation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA).

Een creatief manusje-van-alles

Online marketing komt voor in alle vormen en maten. Een website vormt vaak het start-en middelpunt punt van jouw strategie. Is die aan een update toe? De Ondernemersfabriek is expert in de ontwikkeling en het design van websites en neemt de jouwe graag onder handen. Andere manieren om jouw online aanwezigheid te vergroten zijn content marketing, content creatie, email marketing, nieuwsbrieven, advertising, zoekmachineoptimalisatie,... Samen stellen we jouw ideale marketingmix samen.

Hoe kunnen we je helpen?

Het team van De Ondernemersfabriek is samengesteld uit veelzijdige profielen die voor jou de perfecte online marketing strategie bepalen en uitwerken. Op zoek naar meer? Wij helpen je ook graag bij het uitwerken van jouw offline marketingstrategie. 

wil je ook een marketingpartner die meer met je meedenkt over je online marketing aanpak?

Laten we dan kennismaken tijdens een marketingbrainstorm. We bekijken graag samen met jou welke aanpak best werkt voor je project.

Search engine Advertising (SEA)

Scoor online met advertenties in de zoekmachines

Search engine optimization (SEO)

Creëer waardevolle content die organisch scoort in de zoekmachines

Sociale media

Planmatig en doelgericht inspelen op verschillende social media kanalen

Website bouwen

De Ondernemersfabriek helpt je met een website die verkoopt

E-mail marketing

Content integreren in /online-marketing/