Gedreven marketingteam dat KMO's helpt om relevant te zijn voor hun doelgroep.

De Ondernemersfabriek is een toegankelijke en geëngageerde marketingpartner. Betrokken en betrouwbaar. Met focus op de lange termijn in elke samenwerking.

De Juiste dingen doen

De juiste dingen doen en relevant zijn geeft bestaansreden aan De Ondernemersfabriek. 

Als klant kan je er op rekenen dat we samen kiezen voor datgene wat het beste is voor je bedrijf en voor je eindklant. 

Op korte termijn is dat soms niet de meest ideale keuze voor De Ondernemersfabriek, maar het verhoogt de life-time-value van je project enorm. En daarvoor doen we het juist. 

"Wij verkopen geen marketing, maar engagement en betrokkenheid. Dat is wat onze klanten het meest interesseert."

wil je ook een marketingpartner die meer met je meedenkt en focust op wat echt belangrijk is?

Laten we dan kennismaken tijdens een marketingbrainstorm. We bekijken graag samen met jou welke aanpak best werkt voor je project.

Wat we doen

Dromen

Wat zou je doen als je een ongelimiteerd marketingbudget had? Wat wil je eigenlijk écht bereiken met je marketingacties? Meer klanten maken? Meer offertes maken? De juiste mensen vinden? Marketing heeft sowieso meerdere doelstellingen en elke situatie is anders. Laten we samen in een open gesprek op zoek gaan naar de manier waarop we voor jouw bedrijf de meeste meerwaarde realiseren. Een marketingbrainstorm is bovendien een ideale manier om elkaar beter te leren kennen.

Plannen

Het doorlopen van een marketingtraject met De Ondernemersfabriek helpt om structuur en overzicht te creëren. In ons marketingtraject voegen we een strategie toe die richting geeft en een laag creativiteit om het verhaal inhoudelijk te onderbouwen. Benieuwd welke meerwaarde een marketingplan voor jouw bedrijf kan zijn?

Realiseren

In een meetingroom werkt altijd alles. Daarom is het belangrijk om na het bedenken ook samen in uitvoering te gaan. Je kan rekenen op een marketingstudio die je plannen vertaalt naar toffe campagnes, mooi drukwerk, een resultaatgerichte digitale ervaring, of nog iets anders. Zolang het maar relevant is voor je doelgroep en bijdraagt aan het behalen van je doelstellingen. 

Inspireren

De Ondernemersfabriek zet actief in op het delen van kennis. Zo nemen we een rol op als peter binnen het Plato traject marketing en communicatie van VOKA Mechelen-Kempen. We worden ook regelmatig geboekt voor een keynote of opleiding. Ben je als docent nog op zoek naar iemand uit het veld voor een leuk gastcollege? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom klanten graag met De ondernemersfabriek werken

Complexe zaken eenvoudig maken

We zijn believers van eenvoud. Je marketingvraagstuk vertalen naar eenvoudige, behapbare concepten is echt ons ding. In een complexe wereld maken we met eenvoudige acties en campagnes het verschil.

Relevante acties en campagnes

Bij alles wat we ondernemen om je bedrijf in de kijker te zetten stellen we de vraag of het voldoende relevant is voor je doelgroep. We doen wat essentieel is en bijdraagt aan je uiteindelijke doelstellingen. 

Lange termijn in vertrouwen

Ben je op zoek naar een echte marketingpartner in plaats van een leverancier van marketingdiensten? Dan ben je bij De Ondernemersfabriek aan het juiste adres. We starten elk project op met een focus op een lange termijn samenwerking. We zijn dan ook trots op de relaties en partnerships die we opgebouwd hebben.

Betrokken en geëngageerd

Je kan rekenen op maximaal engagement en om je project te laten slagen. Het team van De Ondernemersfabriek leeft zich maximaal in in je bedrijf. We staan er op topmomenten om samen met jou te vieren maar ook op moeilijke momenten kan je op ons rekenen om op zoek te gaan naar oplossingen. 

Het team

Jef Van den Branden
Oprichter
Carmen Vanhaeren
Grafisch vormgever
Leen Van der Elst
Leen Van der Elst
Digitale marketeer
Femke Nauwelaerts
Copywriter en project manager
Anita Van heuverbeke
Grafisch vormgever

+ een netwerk van professionele partners die expert zijn in hun vakgebied.

Op zoek naar een boeiende uitdaging in de marketingwereld?

Versterk ons team!

De Ondernemersfabriek is een groeiend marketingbureau in Heist-op-den-Berg. Wil je mee het verschil maken voor KMO’s uit de regio? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures en stageplaatsen.

Enkele tevreden klanten

Wat mensen over ons zeggen

Tom Bax - BATO Bouwmarkt
Jef heeft ons in de juiste richting gestuurd met een goed plan van aanpak. Hij gaat heel praktisch te werk en daarom vertrouwen we de volledige uitvoering aan hem toe. Door regelmatig overleg bij ons op het bedrijf kunnen we kort op de bal spelen.
Anneke Crauwels - Design studio
Bedankt Jef voor de verbluffende marketingstrategie, de toffe gesprekken en de last minute SOS-reddingen!
Pieter Vanloock - UPI Bags
Jef gaat voor een persoonlijke aanpak, is meedenkend en luisterde goed naar onze noden. In tegenstelling tot vorige partners analyseerde hij eerst gronding ons bedrijf en onze sector alvorens met creatieve ideeën tot een origineel en duidelijk plan te komen. Door zijn goede opvolging hebben we eindelijk de prachtige website en originele marketingcampagnes waar we erg fier op zijn.
Stijn Dirken - SD Schrijnwerkerij
Jef heeft ons bedrijf mee naar een hoger niveau getild. Een ondernemer die de markt goed kent en weet waar hij mee bezig is. Alles gebeurt heel persoonlijk en volgens de afgesproken deadline.
Ronny Vandenbergh - Domein De Vesten
​Jef is positief en gedreven. Hij neemt initiatief, denkt met ons mee, schept overzicht en gaat planmatig te werk. Hij is in staat om onze noden te vertalen naar zijn team om deze samen om te zetten in resultaten.
Pieter Goossens - Sani Complete
Jef zijn positieve, persoonlijke aanpak en het aanvoelen van mensen zorgen er voor dat je krijgt wat je verwacht. Onze marketing werd een persoonlijk verhaal, op ons tempo en volgens onze noden.