Welkom bij De Ondernemersfabriek

Fijn dat je een moment neemt om alvast digitaal kennis te maken. We heten je via deze weg nogmaals van harte welkom bij De Ondernemersfabriek.

Wat betekent deze overname voor jou?

In de eerste plaats stellen we je graag gerust. Vertrouwde gezichten Anita en Femke maken samen met jou de overstap naar De Ondernemersfabriek en zullen je in de toekomst blijven ondersteunen. 

Hun expertise wordt aangevuld met het 3-koppig team van De Ondernemersfabriek. Je beschikt daardoor over een meer allround marketingteam om je project aan te pakken.

De Ondernemersfabriek heeft de voorbije jaren een mooie reputatie kunnen opbouwen bij KMO-bedrijven, onder andere met het opstellen en uitvoeren van marketingplannen. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Misschien is een marketingbrainstorm dan een mooie kans om kennis te maken.  

Wat wijzigt er op korte termijn?

Je lopend project
We spreken graag met je af om persoonlijk kennis te maken en elkaar beter te leren kennen. Zo ervaar je zelf op welke manier we in de toekomst waarde aan je project kunnen toevoegen, zowel digitaal als offline .  

We laten je daarnaast ook graag kennismaken met marketing as a service, waarbij je voor een vast maandelijks bedrag een marketingteam ter beschikking hebt. 

Administratie
De meest directe wijziging zit in de administratie. Om alles zo eenvoudig mogelijk te maken zullen we vanaf 1 september 2022 de facturatie vanuit De Ondernemersfabriek bv laten verlopen en niet langer vanuit DBCC bv. 

Contact
We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op het nummer 03 361 04 71, telkens van 09u00 tot 18u00. Je kan ons mailen via studio@deondernemersfabriek.be of ons een bezoekje brengen in ons kantoor op de Mechelsesteenweg 46 in Heist-op-den-Berg. We hebben onze kantoren in de showroom van De Backer Haarden waar we op de eerste verdieping zitten. 

We kijken alvast uit naar een constructieve samenwerking!

Femke, Carmen, Anita, Dora en Jef

Nieuwe gezichten

Jef Van den Branden
Oprichter
Carmen Vanhaeren
Grafisch vormgever
Anita Van Heuverbeke
Grafisch vormgever
Femke Nauwelaerts
Copywriter en project manager​
Dora Drijbooms
Content marketeer

Afspreken met je nieuw marketingteam?

Deze kennismakingsafspraak kan doorgaan bij ons op kantoor in Heis-op-den-Berg of in jouw zaak. 

Stuur ons een bericht en we contacteren je spoedig

Ik word liefst gebeld